Angajare sofer Yango

Obtine toate documentele necesare iar noi te vom
ajuta sa iti creezi contul de sofer pentru aplicatia Yango

angajare sofer yango
 • Permis de conducere
  obtinut de minim 2 ani
 • Carte de identitate
  varsta minima 21 ani
 • Certificat de cazier judiciar
  fara inscrisuri
 • Atestat transport persoane
  in regim de inchiriere

Afla cum poti obtine atestatul de transport persoane

Poti crea singur contul tau de sofer Yango si te asteptam la sediul nostru pentru angajare.

Creaza contul Yango

Contacteaza-ne acum

Ne poti suna de Luni pana Vineri intre orele 10:00 – 19:00 sau
completeaza formularul si te vom contacta noi


Comision si Taxe
6% + 50RON / Saptamana

Consultanta Gratuita
Te ajutam cu informatii

Firma Acreditata
Conduci in siguranta

Numarul Soferilor
280 soferi activi

Ai nevoie de ajutor ? Suna-ne la numarul +40 799 239 479

Cum poti deveni sofer Yango ?

Cand faci ceva fara pasiune, cand simti ca nu mai esti in locul potrivit, ca timpul trece, iar tu nu faci ceea ce iti place, atunci este nevoie de o schimbare. Daca iti place sa conduci, esti o persoana sociabil, vrei sa cunosti oameni sau pur si simplu vrei sa nu mai lucrezi la un birou, atunci o oportunitate foarte buna este iti descarci aplicatia Yango si sa pornesti la drum.

De putin timp pe piata, Yango este o companie care ofera servicii de ridesharing, rapide si sigure. Compania promite calatorilor o modalitate de a ajunge la destinatia aleasa, iar soferilor le pune la dispozitie oportunitatea de a avea un program flexibil si un salariu extrem de bun, realizat din cursele efectuate. In plus, pe langa salariu, compania le ofera soferilor parteneri bonusuri, in functe de target.

De ce sa te angajezi sofer Yango prin Let’s Go ?

Let`s Go este o companie care iti pune la dispozitie consultanta in procesul de angajare sofer Yango, astfel incat in 24 de ore sa incepi deja prima cursa. Peste 400 de persoane au ales serviciul nostru, o comunitate conectata la tot ce se intampla pe strazile oraselor unde exista optiunea de ridesharing, si in fiecare zi mii de oameni folosesc aceasta modalitate de a calatori. O retea conectata la mii de experiente pe care le poti avea si tu.

PROGRAM FLEXIBIL
Unul dintre cele mai mari avantaje pe care le ai ca sofer Yango este flexibilitatea timpului. Este locul de munca, care care iti ofera timp si pentru tine, care iti ofera oportunitatea sa iti alegi orele cand vrei sa muncesti, zilele pe care le vrei libere, fara a fi constrans de task-uri, de un sef sau de un birou. Este locul de munca unde ziua incepe cand vrei tu, iar seara se termina doar daca vrei tu. Pentru ca ai posibilitatea de a conduce si pe timpul noptii.

CASTIGURI MARI
Un salariu fix nu este tot timpul cea mai buna optiune. La Yango ai optiunea de a avea castiguri in functie de cat vrei sa muncesti. Cu cat efectuezi mai multe curse, cu atat ai posibilitatea de a avea castiguri mari. In medie, un sofer de ridesharing castiga 8000 lei pe luna, mai mult decat salariile medii din tara. Asadar, tu alegi cat castigi, in functie de cursele pe care le efectuezi. Singura contributie a ta este de un comision de 6% si o taxa saptamanala de 50 lei pentru activitati administrative si financiare.

CONSULTANTA GRATUITA
Pentru a deveni sofer Yango trebuie sa treci printr-un proces de angajare care consta in verificarea si aprobarea documentelor masinii cu care vei conduce, dar si experienta ta personala in condus. Echipa noastra iti ofera consultanta in ceea ce priveste pregatirea documentelor necesare pentru inscriere, te ajuta sa iti configurezi aplicatia si iti pune la dispozitie un ghid de obtinere a atestatului de transport persoane. In plus, echipa iti ofera sprijin pe durata contractuala, pentru orice problema pe care o intampini. Vrei sa fii parte din comunitatea Let`s Go, sa share-uiesti experiente ca sofer Yango, sa cunosti oameni noi si sa castigi bani simplu, rapid si facand ceea ce iti place? Atunci cu siguranta ai toate motivele sa devii unul dintre soferi Yango – o optiune tot mai accesata de romani datorita seriozitatii, sigurantei si confortului.

Te asteptam in
flota noastra

Alege aplicatia prin care vrei sa devii sofer si urmeaza pasii prezentati