Angajare sofer Uber

Obtine toate documentele necesare iar noi te vom
ajuta sa iti creezi contul de sofer pentru aplicatia Uber

angajare sofer uber
 • Permis de conducere
  obtinut de minim 2 ani
 • Carte de identitate
  varsta minima 21 ani
 • Certificat de cazier judiciar
  fara inscrisuri
 • Atestat transport persoane
  in regim de inchiriere

Afla cum poti obtine atestatul de transport persoane

Poti crea singur contul tau de sofer Uber si te asteptam la sediul nostru pentru angajare.

Creaza contul Uber

Contacteaza-ne acum

Ne poti suna de Luni pana Vineri intre orele 10:00 – 19:00 sau
completeaza formularul si te vom contacta noi


Comision si Taxe
6% + 50RON / Saptamana

Consultanta Gratuita
Te ajutam cu informatii

Firma Acreditata
Conduci in siguranta

Numarul Soferilor
280 soferi activi

Ai nevoie de ajutor ? Suna-ne la numarul +40 799 239 479

Cum poti deveni sofer Uber ?

Iti place sa conduci si o faci destul de des atunci cand ai timp liber? Esti dornic sa cunosti oameni noi si sa afli povestile acestora? Acum ai oportunitatea sa faci bani simplu si rapid, printr-o simpla plimbare cu masina prin oras.

In ziua de azi, tot mai multi oameni aleg sa se deplaseze dintr-un loc in altul cu optiuni de ridesharing, care le faciliteaza drumul pana la o destinatie. Totul este mai rapid, mai confortabil si in siguranta. Iar tu poti fi soferul care ii ajuta sa ajunga la destinatie, chiar cu masina ta.

Uber este una dintre companiile care le ofera clientilor posibilitatea de a ajunge la destinatie, accesand o aplicatie mobila. Aplicatia permite pasagerilor sa se conecteze direct prin GPS-ul telefonului mobil cu cea mai apropiata masina cu sofer inregistrata in baza de date Uber. Iar tu poti fi unul dintre ei. Let`s Go este partenerul tau care te ajuta cu in procesul de angajare sofer Uber, astfel incat sa incepi sa ai primele curse in maxim 24 ore.

De ce sa devii sofer Uber prin Let`s Go ?

CONFORT
Cu siguranta, in procesul de angajare sofer Uber este nevoie sa parcurgi mai multe etape, dar toate acestea este un proces firesc prin care compania de ridesharing se asigura ca toate cursele se indeplinesc in perfecta siguranta – atat tu, cat si clientii. Pentru a te scuti de acest proces, noi iti oferim consultanta pentru a deveni sofer Uber. Mai exact, ne vom ocupa de documentatia necesara, configurarea aplicatiei, si te vom ajuta cu un ghid de obtinere a atestatului de transport persoane, astfel incat totul sa fie perfect legal. In plus, oferim consultanta in orice problema intampinata in perioada contractuala, ca tu sa te bucuri de un condus in siguranta si confortabil.

CONTROL SI SIGURANTA
Let` go este o firma acredita, care le ofera soferilor siguranta locului de munca. Echipa controleaza dinainte toate actele tale, iti ofera consultanta si te ajuta sa te devii sofer Uber rapid si sigur. Totul pentru un comision de 6% si o taxa saptamanala de 50 lei pentru serviciile de contabilitate.

FLEXIBILITATE
Avantajul principal pe care il ai atunci cand te angajezi sofer Uber este flexibilitatea programului. Iti repartizezi tu orele de lucru, astfel incat sa ai timp pentru familie, prieteni, iesiri sau chiar pentru un alt loc de munca. Totul este controlat de tine si de nevoile tale si nu esti constrans de alti factori.

CASTIG GARANTAT
Tariful fiecarei calatorii este calculat de program in functie de distanta, viteza si conditiile de trafic. La destinatie pasagerul nu achita fizic nimic intrucat contravaloarea calatoriei este retinuta in mod automat de pe cardul clientului prin intermediul contului de client. Soferii Uber isi primesc banii intr-un depozit si au dreptul la o anumita cota din nota de plata, restul ramanand companiei. Asadar, nu trebuie sa gestionezi tu banii, iar castigul este garantat, indiferent de cursa efectuata. Daca efectuezi curse constant, castigurile tale pot ajunge pana la 8000 lei / pe luna, un salariu cu mult mai mare decat media de pe piata.

Lucrurile merg bine cand oamenii pot ajunge unde vor, in oras sau catre un loc de munca perfect. Oportunitatile apar, se dezvolta si devin realitate. Totul incepe simplu si anume de a face ceea ce iti place, fara a fi constrans de targete sau deadline-uri. Conecteaza-te la reteaua Let`s go si ai acces la sute de momente de conexiune umana, alaturi de o echipa numeroasa de oameni pasionati si ambitiosi.

Te asteptam in
flota noastra

Alege aplicatia prin care vrei sa devii sofer si urmeaza pasii prezentati