Angajare sofer Free Now

Obtine toate documentele necesare iar noi te vom
ajuta sa iti creezi contul de sofer pentru aplicatia Free Now

angajare sofer free now
 • Permis de conducere
  obtinut de minim 2 ani
 • Carte de identitate
  varsta minima 21 ani
 • Certificat de cazier judiciar
  fara inscrisuri
 • Atestat transport persoane
  in regim de inchiriere

Afla cum poti obtine atestatul de transport persoane

Poti crea singur contul tau de sofer Free Now si te asteptam la sediul nostru pentru angajare.

Creaza contul Free Now

Contacteaza-ne acum

Ne poti suna de Luni pana Vineri intre orele 10:00 – 19:00 sau
completeaza formularul si te vom contacta noi


Comision si Taxe
6% + 50RON / Saptamana

Consultanta Gratuita
Te ajutam cu informatii

Firma Acreditata
Conduci in siguranta

Numarul Soferilor
280 soferi activi

Ai nevoie de ajutor ? Suna-ne la numarul +40 799 239 479

Te-ai gandit vreodata cum e sa fii sofer Free Now ?

Foarte multe persoane apeleaza tot mai des la serviciile de ridesharing. Evolutia accelerata a cererii de deplasare a romanilor raportata la capacitatea extrem de limitata a serviciilor de transport actuale, a condus la solutii tehnologice care sa ii ajute pe clienti sa ajunga rapid si sigur la destinatie. Compania Free Now este una dintre acestea. Free Now este o aplicatie care le permite clientilor sa isi introduca destinatia, iar prin intermediul GPS-ului sa ii calculeze distanta si sa le ofere cea mai buna cursa, afisandu-le costul cursei si tipul de masina: taxi sau masina individuala Free Now.

Avantajul aplicației Free Now este acela că oferă posibilitatea de a selecta mașina și de a plăti automat prin contul bancar introdus, fără a folosi bani cash. O soluție practica și imbratisata de tot mai multi romani. Avantajul soferilor Free Now este acela ca nu mai sunt nevoiti sa ofere rest si, in plus, beneficiaza de bacsis garantat, pe care il predefineste clientul în cont. Pe de cealalta parte, ca sofer, ai optiunea de a-ti adauga contul bancar, pentru a primi banii rapid și sigur, la finalul cursei. Un alt avantaj este acela ca daca clientul isi anuleaza cursa, tu primesti automat 8 lei in contul tau. Cum devii sofer Free Now? Let`s Go este o firma care te ajuta in procesul de angajare sofer Free Now cu toate formalitatile. Nu te-ai convins ca vrei sa fii sofer Free Now.

De ce sa te angajezi sofer Free Now prin Let’s Go ?

Poate ca te inspaimanta procesul birocratic de dinainte, poate ca nu esti convins ca este o metoda sigura de a face bani sau, pur si simplu, te gandesti la problemele care apar pe parcurs. Let`s Go te ajuta sa fii un sofer Free Now cu acte in regula si, in plus, iti ofera consultanta inainte si pe perioada contractuala. Si totul doar pentru un comision de 6% si o taxa saptamanala de 50 lei.

FLEXIBILITATEA PROGRAMULUI
Unul dintre cele mai importante avantaje pe care le ai tu ca sofer este flexibilitatea programului. Free Now iti permite sa iti incepi programul la ce ora vrei, sa termini cand vrei si, in plus, sa ai zile libere cate vrei. Totul este planificat de tine, astfel incat sa iti ramana timp pentru nevoile personale.

UN LOC DE MUNCA PE TERMEN LUNG
In prezent, foarte multe persoane au teama locului de munca. Fie din cauza programului, fie din cauza stresului, multi aleg sa migreze la locurile de munca pana gasesc ceea ce le place. La Free Now, ai siguranta de a doua zi, nu depinzi de nimeni si poti conduce cand vrei si cat vrei tu, fara sa fii stresat si, in plus, ai oportunitatea de a avea timp si pentru hobby-urile tale.

ORICE PROBLEMA INTAMPINATA ARE O SOLUTIE
Atunci cand intalnesti o problema la locul de munca sau ai intrebari la care nu ai raspunsuri, este important sa ai pe cineva care sa iti ofera consultanta. Let`s Go ti ofera suport inainte, in perioada contractuala, astfel incat sa nu intampini nicio problema, atat in ceea ce priveste documentatia, cat si in ceea ce priveste condusul.

CASTIGURI GARANTATE
In medie, un sofer Free Now castiga in jur de 8000 lei/luna daca efectueaza curse constant. Castigurile intra in cont la fiecare cursa, astfel incat sa nu mai astepti finalul lunii. Vrei sa devii sofer Free Now, dar nu esti convins? Contacteaza-ne si cu siguranta vei primi toate motivele sa te angajezi sofer Free Now.

Te asteptam in
flota noastra

Alege aplicatia prin care vrei sa devii sofer si urmeaza pasii prezentati