Angajare sofer Bolt

Obtine toate documentele necesare iar noi te vom
ajuta sa iti creezi contul de sofer pentru aplicatia Bolt

angajare sofer bolt
 • Permis de conducere
  obtinut de minim 2 ani
 • Carte de identitate
  varsta minima 21 ani
 • Certificat de cazier judiciar
  fara inscrisuri
 • Atestat transport persoane
  in regim de inchiriere

Afla cum poti obtine atestatul de transport persoane

Poti crea singur contul tau de sofer Bolt si te asteptam la sediul nostru pentru angajare.

Creaza contul Bolt

Contacteaza-ne acum

Ne poti suna de Luni pana Vineri intre orele 10:00 – 19:00 sau
completeaza formularul si te vom contacta noi


Comision si Taxe
6% + 50RON / Saptamana

Consultanta Gratuita
Te ajutam cu informatii

Firma Acreditata
Conduci in siguranta

Numarul Soferilor
280 soferi activi

Ai nevoie de ajutor ? Suna-ne la numarul +40 799 239 479

Cum poti deveni sofer Bolt ?

Condusul este un mod de relaxare pentru foarte multe persoane. Dar cum poate deveni acesta si o modalitate de a castiga bani ? Oamenii sunt din ce in ce mai interesati de firmele de ridesharing, intrucat sunt mai sigure, mai ieftine si mult mai confortabile. Astfel, o modalitate excelenta de a imbina utilul cu placutul este de a aplica la o firma de angajare sofer Bolt, spre exemplu. Bolt, companie cunoscuta anterior cu numele de Taxify, este o retea de transport care pune la dispozitie curse de taxi rapid si sigur. Compania dezvolta si opereaza o aplicatie mobila, prin care romanii pot solicita un taxi sau un conducator auto de pe telefon. Functiile sunt bilaterale – atat pentru client, cat si pentru sofer.

Cum functioneaza? Aplicatia localizeaza clientul, afla destinatia si in urmatoarea secunda ii ofera cea mai apropiata masina care poate ajunge la el, intr-un timp estimat tot de aplicatie. In acelasi timp, aplicatia localizeaza soferii activi din apropiere si le ofera o notificare ca exista o cursa disponbila pentru care acestia trebuie sa dea accept. Primul care a dat accept va fi soferul clientului. Totul se intampla rapid si tehnologizat, asa incat sa nu existe probleme. Aplicatia afiseaza cel mai bun drum pana la destinatie si costul cursei, astfel incat sa vezi in timp real care este suma castigata/per cursa.

Let`s Go este partenerul tau care te ajuta sa fii sofer Bolt in mai putin de 24 ore, astfel incat sa iti incepi activitatea in cel mai scurt timp. Peste 400 de persoane au apelat la serviciile Let`s Go. O comunitate de oameni care comunica si relationeaza cu privire la fiecare problema intampinata, care distribuie momente si impartasesc experiente din timpul condusului. Totul pentru un comision de 6% si o taxa de 50 lei/saptamana.

De ce sa aplici pentru angajare sofer Bolt prin Let’s Go ?

FLEXIBILITATEA PROGRAMULUI
Traim in era in care timpul este pretios. Suntem mereu pe fuga, iar din dorinta de a face cat mai multe lucruri, uitam sa ne facem timp pentru pasiuni. Timpul este cel mai cel important lucru, asa ca marele avantaj pentru un sofer Bolt este oportunitatea de a-si face programul in functie de nevoi. Programarea orelor de condus este proprie, astfel ca fie ca alegi sa conduci seara, fie ca vrei sa conduci pe timp de zi sau doar in weekend, ai posibilitatea de a-ti face propriul orar.

CONSULTANTA GRATUITA
Let`s Go este partenerul care te ajuta in procesul de angajare sofer Bolt, trecand prin fiecare etapa rapid si sigur. Serviciile pe care ti le punem la dispozitie sunt cele care te ajuta sa fii un sofer Bolt cu acte in regula si reglementate. Astfel, echipa noastra iti ofera consultanta gratuita cu privire la documentele necesare pentru aplicare sofer Bolt, iti configureaza aplicatia astfel incat sa o utilizezi cat mai repede, si iti pune la dispozitie un ghid de obtinere a atestatului de transport persoane. In plus, iti ofera consultanta pentru orice problema intampinata pe timpul contractului.

CASTIG GARANTAT
Un avantaj pe care il au calatoriilor Bolt este modalitatea de plata. Aplicatia iti calculeaza cursa in functie de distanta, viteza si conditiile de trafic, iar la final tu incasezi un comision pentru fiecare cursa. In medie, un sofer poate ajunge la castiguri de pana la 8000 lei pe luna garantat – un salariu extrem de bun realizat din pasiunea pentru condus. Let`s Go te ajuta in procesul de angajare sofer Bolt, astfel incat sa ai castiguri garantate, siguranta in condus si flexibilitate. Iti punem la dispozitie o echipa care iti ofera sprijin permanent si care iti ofera raspunsuri la toate intrebarile. Nu te-ai convins ? Contacteaza-ne si iti oferim toate motivele sa incepi in 24 de ore.

Te asteptam in
flota noastra

Alege aplicatia prin care vrei sa devii sofer si urmeaza pasii prezentati